Силно преувеличени се оказаха слуховете за годеж между вдовицата на

...
Силно преувеличени се оказаха слуховете за годеж между вдовицата на
Коментари Харесай

Дарина Павлова няма намерение да сключва брак, предпочита да е само любовница?

 Силно пресилени се оказаха слуховете за годеж сред вдовицата на Илия Павлов Дарина и италианския артист Джулио Берути. Двамата в реалност са дружно, само че Мадам Мулти изрично няма желание да се омъжва, настояват нейни познати.

" Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-хубави другари и любовници в едно и също време “, написа Дарина Павлова в обществената мрежа, като хастари думите си с сантиментално фото.

На фотографията Веселата вдовица и Джулио са се хванали за ръце, а на безимения пръст на Дарина свети диамантен пръстен. Близки до Мадам Мулти потвърдиха, че бижуто е подарък от 35-годишния артист, само че не е било съпроводено от предложение за брак, написа " Галерия ".

Любовта на 56-годишната Дарина и Джулио търпеше много обрати през годините. С младия италианец няколко пъти се разделяха, а в медиите слуховете за противоположната му ориентировка ставаха все по-упорити. Появиха се и догадки, че връзката им е рекламен трик, подшушнат от пиара на Дарина – Сандро Рубини.

Наскоро италианските медии разкриха, че Джулио все по-често е забелязван в дома на вдовицата в центъра на Рим и двамата още веднъж са се събрали
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР