Силно послание към народа отправи популярен член на БСП.Когато това

...
Силно послание към народа отправи популярен член на БСП.Когато това
Коментари Харесай

Симов от Бузлуджа: БСП не се провали и ще продължи да успява

Силно обръщение към народа насочи известен член на Българска социалистическа партия.

„ Когато това държавно управление беше основано, в никакъв случай не съм имал съмнения, че БСП трябва да взе участие във властта. Единственият въпрос, който ме тревожеше беше, когато това ръководство свърши, ще мога ли да застана пред вас, да ви погледна в очите и да кажа “Направихме и дадохме всичко от себе си “. И през днешния ден мога да кажа, че не ви предадохме. “ С тези думи се обърна към всички присъстващи на събора на Бузлуджа националният представител от “БСП за България ” Александър Симов.

„ Водихме доста борби, против нас бяха всички, и все пак в изискванията на тежка коалиция, на тежки политически условия, ние издържахме и България през днешния ден има най-социалният си бюджет в историята на Прехода “, съобщи социалистът, написа Novini.bg.

По думите му този бюджет няма в никакъв случай да бъде още един, в случай че левицата не взе участие в ръководството.

„ Защото БСП е огромната разлика, ние променихме България, започнахме да я трансформираме в обществена страна “, добави депутатът от левицата.

„ Дянков затягаше коланите, Борисов знаеше единствено да краде, неговите депутати затънаха в схеми. В това управление БСП застана като стена против корупцията и това беше повода всевъзможни политически еднодневки, всевъзможни безличия да се упражняват върху нас и да изкарват БСП виновна за всичко. Но това е знакът за качество. БСП пречи на най-мрачните сили в България, които ни докараха до това състояние “, съобщи Александър Симов, който е уверен, че на идните избори левицата ще се показа по-добре, тъй като знае какво е направила и хората към този момент усещат по джоба си разликата.

„ Днес БСП има една-единствена взаимозависимост – зависимостта от вас, от вашите ползи и стремежи и от това по какъв начин желаеме да променим България “, обърна се социалистът към всички присъстващи и изрично съобщи на финала: „ Ние не се провалихме и ще продължим да съумяваме. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР