Силно отекло лице, наднормено тегло и целулит – тези състояния

...
Силно отекло лице, наднормено тегло и целулит – тези състояния
Коментари Харесай

Суперефективни упражнения за раздвижване на лимфата

Силно отекло лице, наднормено тегло и целулит – тези положения постоянно се дължат на влошена функционалност на лимфната система. При това положение лимфната течност циркулира погрешно, мъчно извежда шлаките от организма, продуктите от разпада и токсините. Човек се уморява бързо, постоянно боледува, кожата му се покрива с обриви, наподобява посърнал.

За премахване застоя на лимфата и ускорено намаляване лекарите предлагат повече придвижване, вярно хранене и, несъмнено, верен питеен режим. Съвсем елементарни и простички извършения могат да възстановят венозното оттичане на течността, да подобрят кръвообращението в съдовете и да отстранен умората, както и чувството за тежест в краката.

Основната задача на лимфната система е да почиства кръвта, да извежда токсините, да създава антитела към вирусите и бактериите. Именно тя образува имунитета, контролира размера вода в организма, извършва функционалността на дренажна помпа. При нарушение на процесите лимфата застоява, появяват се и други затруднения.

Точно изложение на упражненията за оживление на лимфата, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР