Силно мотивирани, със силни лични каузи и вяра в успеха

...
Силно мотивирани, със силни лични каузи и вяра в успеха
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Павликени Ваня Антонова: Вярвам в успеха ни, защото сме силен екип от доказани професионалисти

Силно стимулирани, със мощни персонални дела и религия в триумфа отиват на изборите на 27 октомври претендентът на Политическа партия ГЕРБ за кмет на Павликени и лидер на листата Ваня Антонова и претендентите за общински съветници и за кметове на обитаемоте места, издигнати и подкрепени от ГЕРБ. Днес те дадоха старт на предизборната акция в село Горна Липница, а самобитен хазаин на събитието беше претендентът за кмет на селото Пламен Петров, който е подсилен от ръководещата партия, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



Вярвам в триумфа ни, тъй като сме мощен екип от потвърдени експерти, хора с престиж и опит, тим, който съчетава мъдростта на опитните и новаторския дух на младите. Уверена съм, че претендентите за съветници и кметове, издигнати и подкрепени от Политическа партия ГЕРБ, ще дадат всичко от себе си за положителното бъдеще на Павликени и района, сподели на откриването на акцията Ваня Антонова. Тя акцентира, че в случай че застане отпред на локалната власт в Павликени, ще промени стандарта на локалното ръководство. Много са плановете в Павликени, осъществени благодарение на държавното управление на Бойко Борисов. Ако предприемчив и можещ човек от ръководещата партия поеме управлението на общината, градът и районът ще имат действителни благоприятни условия за бързо развиване, а Павликени – късмет да добие образа на примерен общински център, сподели Антонова, която е приета от всички като извънредно сполучлив ръководител на Общинския съвет в Павликени.



Антонова, претендентите за съветници и кметове на обитаемоте места, дадоха старт на акцията със завладяващите осъществявания на танцов отбор „ Трявна” и дружно с танцьорите се хванаха на хорото, с цел да потвърдят, че с изключение на експерти, са и хора, свързани с корените и българските обичаи. В близо двувековната черква в Горна Липница те бяха благословени от отец Милетий, който отслужи водосвет за здраве. Да съблюдават християнските полезности и закони, да вършат добрини за хората и да са почтени пред себе си и пред другите в помислите и делата си, прикани дядо Милетий. Отецът не пропусна да благодари на Ваня Антонова за работата на Общинския съвет, с чиято помощ са възобновени църкви в района.



21 са претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ в Павликени. Сред тях са персони със сериозен стаж в локалния парламент, изтъкнати лекари, икономисти, производители, бизнесмени. Особено мощно е наличието на младите, избрали да живеят и да работят в своя град и подготвени да дадат всичко от себе си той да се развива и да има още по-добро бъдеще.



"Нека хората изберат мощната листа на Политическа партия ГЕРБ с номер 43, с цел да имат бъдеще Павликени и района! ", приканиха претендентите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР