Силно интензивен е тази сутрин трафикът от ТИР-ове на границата

...
Силно интензивен е тази сутрин трафикът от ТИР-ове на границата
Коментари Харесай

Силно интензивен е трафикът от ТИР-ове на границата с Турция

Силно натоварен е тази заран трафикът от ТИР-ове на границата с Турция, които желаят да излязат от България.

Информацията е към 7.00 часа на Гранична полиция и се отнася за контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово трафикът.

На границите с Гърция на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата и с Румъния на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Русе трафикът също е натоварен на излаз за товарни коли.

На останалите гранични контролно-пропускателни пунктове в страната трафикът е естествен.

Граничните управляващи припомнят на пътуващите, че при излизане от България на ненавършили пълноправие лица – български жители и такива с двойно поданство (българско и чуждо) на граничния пункт следва да бъдат показани годни български паспорт или персонална карта. За децата с двойно поданство – български документ за пътешестване и непознат документ за пътешестване (при съществуване на такъв). Необходимо е също по този начин оригинал на нотариално заверено документално единодушие от отсъстващия при пътуването родител. С цел понижаване времето за инспекция, родителите/придружаващите лица авансово да приготвят и показват незаверено копие на документа за единодушие, което да остане на граничния пункт след прекосяване. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР