Силно дамско трио повежда листите на Левицата в София. Мая

...
Силно дамско трио повежда листите на Левицата в София. Мая
Коментари Харесай

Дамско трио повежда Левицата в София

Силно дамско трио повежда листите на " Левицата " в София. Мая Манолова ще е лидер на листата на обединението в 23 МИР, Татяна Дончева застава отпред на листата в 24 МИР, а лекар Цветеслава Гълъбова ще е лидер в столичния 25 МИР.

Сред главните цели на " Левицата " са повишение на приходите, заслужено и почтено заплащане на труда, преодоляване на спекулата и високите цени на стоките от първа нужда, стабилизиране на държавното ръководство, консолидиране на поддръжка за смяна на конституцията за правосъдна промяна, възобновяване на възприятието за правдивост у хората.

" В София водачи сме три дами, непримирими с несправедливостите и с грижа за слабите. България има потребност от достоверно ляво посланичество, което да сложи ползите на хората преди всичко. От времето, когато бях омбудсман, аз пазя правото на хората да живеят почтено. Това е моя идея. Днес сме в обстановка, в която доста от работещите хора станаха работещи небогати. Те са изправени пред заплашителен за фамилиите им избор: да са на топло, да са па ярко или да имат храна на масата. Много хора през днешния ден не могат да си разрешат и нито едно от трите. Особено сериозен е въпросът с цените на питателните артикули, въпреки че цените на тока и парното не отстъпват ", съобщи лидерът на " Левицата " в 23 МИР Мая Манолова.

" Левицата "  е основана в отговор на нуждата от консолидиране на лявото пространство и стабилизиране на държавното ръководство, както и за възстановяване виталния стандарт на хората. Приоритет за  " Левицата " са връщане на доверието в правосъдната система и връщане на възприятието на правдивост у българите, изваждане на прокуратурата от правосъдната управляващи и споразумяване в Конституцията на условия за избор и освобождение на основния прокурор от Народното събрание, сподели Татяна Дончева, лидер на листата на  " Левицата " в столичния 24 МИР.

" Включвам се в това съревнование, като се надявам то да бъде почтено, и в последна сметка да докара до избора на хора, които ще дадат душата и сърцето си в тази работа, наречена политика. Моята персонална идея е да бъде построена нова психиатрична болница в София, каквато всички ние заслужаваме ", сподели доктор Цветеслава Гълъбова, лидер на листата на " Левицата " в 25 МИР в София.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР