Силният вятър вчера събори фасадата на търговсккия център в Благоевград.

...
Силният вятър вчера събори фасадата на търговсккия център в Благоевград.
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Благоевград: Концесионерът се грижи за сигурността на мола

Силният вятър през вчерашния ден събори фасадата на търговсккия център в Благоевград. В София има подадени десетки сигнали за паднали дървета, рецида вреди са нанесени и в северозападната част на страната.

„ Доста се уплашихме, вратата беше затрупана и не знаехме, че има хора, които да ни насочат по какъв начин да излезем. Влязохме вътре в мола, тъй като беше студено, само че покривът се тресеше. Изведоха ни през кафето и минути откакто излязохме, падна и фасада върху кафето ". Това описват учениците, които са били в мола в Благоевград, в предаването „ Тази сутрин” по bTV.
Силен вятър събори фасадата на мола в Благоевград Нанесени са съществени материални вреди
Реалният притежател на постройката е община Благоевград, само че тя е отдадена на концесия и концесионерът се грижи за сигурността. „ Ремонтът ще бъде за сметка на концесионера, допускам, че има застраховка ", съобщи Иво Николов – зам.-кмет на Благоевград. Той посочи, че не е имал диалози с концесионера и не знае дали от общината са се свързали с него.

В София са подадени над 20 сигнала за паднали дървета, има и сигнали за проблеми на строителни обекти, прецизираха от Столичната община. В подготвеност са били четири екипа на пожарната, приоритет е било почистването на шахтите от листата. Само един автомобил има обиден, няма потърпевши хора. Най-много сигнали са получени от квартал „ Лозенец”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР