Силният вятър събори дърво върху лек автомобил "Форд Мондео", паркиран

...
Силният вятър събори дърво върху лек автомобил "Форд Мондео", паркиран
Коментари Харесай

Стихията започна! Силният вятър събори дърво върху лек автомобил във Видин /снимки/

Силният вятър събори дърво върху лек автомобил "Форд Мондео ", паркиран пред блок във Видин, научи организация BulNews.bg. Инцидентът е станал през днешния ден към обед на улица "Княз Борис I " в квартал "Калето ". Има нанесени вреди на колата, която е била спряна под дървото.
"На работа си бях и преди малко излизам. Казаха ми, че паднало дървото. Надявам се всичко да е наред, ще забележим какво ще стане ", сподели собственичката на автомобила Ралица Валентинова.
"Аз си бях в кухнята. Гледам, едни клони са ми на терасата. И аз се учудих какво се случва. Излязох, обаче то още падаше и беше рисково. Слязох да видя тъкмо по какъв начин се е случило. Не знам по какъв начин ще го отрежат, тъй като тези клони, които стърчат горе, ще ударят в прозорците ", споделя Ваня Василева, на чиято тераса са клоните на дървото.
Екип на пожарната стартира да реже дървото.
"Нашите екипи реагират на всевъзможен тип сигнали. Обстановката е естествена ", сподели шефът на Регионална дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " комисар Станислав Генчев.
За област Видин през днешния ден се чака междинна скорост напразно сред 14 и 19 м/сек. с пориви до 24-25 м/сек. Заради мощния вятър в множеството области на страната е разгласен жълт код.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР