Силният снеговалеж в София може да попречи на провеждането на

...
Силният снеговалеж в София може да попречи на провеждането на
Коментари Харесай

Близо 50 армейци се впрегнаха да чистят Армията от снега за ЦСКА - Ботев! Ще се играе ли мачът?

Силният снеговалеж в София може да попречи на провеждането на последния дуел от 20-ия кръг в Първа лига, който е сред тимовете на ЦСКА и Ботев (Пловдив).

От сутринта не е спирало да вали, а теренът на "Армията " е затрупан със сняг. Поради тази повода почитателите на "червените " се провеждат във "Фейсбук " и приканват всеки, който има опция да отиде по-рано в "Борисовата градина ", с цел да помогне за разчистването на тревното покритие и по този начин срещата да се организира по проект. По стратегия началният час на срещата е 17:30.

Тепърва следва основният арбитър на конфликта Драгомир Драганов и помощниците му да се срещнат с ситуацията и да преценяват дали изискванията разрешават мачът да се играе през днешния ден.

Нова информация, считано към 15:51 часа: Мачът на 99,99% ще бъде анулиран. Ситуацията на терена на "Армията " е доста тежка, макар че близо 50 индивида се пробват да почистят игрището. Мнението и на двата отбора е, че мач не би трябвало да се играе.

"Мисля, че тук умерено можем да открием ски сезона. Моето мнение е, че на 99,99% мач няма да има, защото не може да се почисти. Мнението и на двата тима е да не се играе. По правилник дуелът се отсрочва за 24 часа, само че в случай че е същото ситуацията е противоречиво дали ще може да се обезпечат изискванията. И от двата тима има по десетима чужденци, които са с билети да пътуват на следващия ден, тъй че в случай че ще се играе двата отбора ще са с запасите. Спортно-техноческата комисия към БФС може да отсрочи срещата за по-късна дата ", сподели Лозев.

Очаквайте детайлности!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР