Силният пол също има своите предпочитания. Подобно на дамите, мъжете

...
Силният пол също има своите предпочитания. Подобно на дамите, мъжете
Коментари Харесай

5 фрази, които мъжете искат да чуват всеки ден

Силният пол също има своите желания. Подобно на дамите, мъжете обичат да чуват нежни слова от своите избраници. Те не го припомнят всекидневно, само че в случай че сами се сещате да ги ласкаете понякога, обезпечено ще съхраните връзката си здрава и пълноценна.
Понякога забравяме за господата, приемайки че те са мъже и не се нуждаят от ласкави изречения. Тук позволяваме неточност, която обаче можете още в този момент да изкорените и в никакъв случай повече да не повтаряте.

Ето и кои са фразите, които мъжете желаят да чуват всеки ден:
1. Разбирам те!
 5 изречения, които мъжете ненавиждат да чуват 5 изречения, които мъжете ненавиждат да чуват
Както дамите, по този начин и мъжете имат омразни изречения, които могат да ги влудят. Жените несъмнено разполагат със характерната дарба да и...
Тази фраза е мечтана освен от мощните половинки, само че и от всеки жив човек на този свят. Няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че някой те схваща, усеща какво мислиш и чувстваш. Тогава знаеш, че имаш мощна опора зад тила си и човек, на който можеш да разчиташ. Колкото по-често го казвате на вашия обичан, толкоз по-пълноценно ще се усеща той. Сърцата и душите ви ще се сливат в едно с всеки минал ден.
2. Искам те!
Едно е да желаете колегата си, а напълно друго е да му го казвате. Мъжете не са толкоз интуитивни, каквито са нежните създания. Често те избират да се вслушват в изречените думи, вместо това да се взират в езика на тялото. Нищо не ви коства да им го напомняте. Правете го постоянно и от сърце.

3. Бъди до мен!
 6 изречения, които не трябва да казвате на някогашния 6 изречения, които не трябва да казвате на някогашния
Преодоляването на разлъка нормално се оказва много сложна задача и е изцяло обикновено в сърцето ви да бушува прочувствена стихия. След к...
Когато изречете нещо сходно на глас, то вашият обичан ще потръпне от наслаждение. Ще се усеща по-силен и ще изпита предпочитание да ви закриля. Мъжете имат потребност да се грижат за своите половинки.
4. Гордея се с теб!
Много е значимо да се гордеете с индивида до себе си и да му го казвате това. По този метод той ще се стимулира да бъде още по-добър и да изкачва все по-високи върхове. Велико е възприятието да знаеш, че някой се гордее с постъпките и дейностите ти. Още по-блажено е, когато този някой е не различен, а индивидът до сърцето ти.
5. Излез на открито и се забавлявай с другари!
Колкото и прелестно да се чувствате, споделяйки времето си с колегата, не трябва да забравяте за персоналното пространство. Мъжете имат потребност да се позабавляват с другари и когато виждат, че половинките им нямат срещу това тяхно предпочитание, те се усещат безпределно щастливи и удовлетворени от избора, който в миналото са създали.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР