Силният човек в Пирин (Благоевград) Ива Уорън заяви пред Football24.bg,

...
Силният човек в Пирин (Благоевград) Ива Уорън заяви пред Football24.bg,
Коментари Харесай

Ива Уорън: Целите на Пирин си остават непроменени

Силният човек в Пирин (Благоевград) Ива Уорън съобщи пред Football24.bg, че за момента не е обсъждано съкращаване на заплатите на футболистите, както направиха към този момент няколко клуба у нас.

Нефтохимик, Локомотив Горна Оряховица и Ботев (Гълъбово) непосредствено разпуснаха играчите си в неплатен отпуск, а други клубове от efbet Лига и Втора лига измежду които Левски, Славия, Ботев (Враца), Кариана и други понижиха заплатите на играчите. Причината е ясна - изключителното състояние, в което се намира освен България, само че и целия свят.

" Ситуацията като цяло е тежка, само че ние за момента не сме обсъждали понижаване на заплатите на футболистите. Най-важното е да бъдем живи и здрави и това нещо да отмине. Плановете на Пирин остават същите и няма да се трансформират. През идващия сезон ще гоним място в efbet Лига и желаеме освен да влезем в елита на българския футбол, където ни е мястото, само че и да се утвърдим трайно там ", съобщи госпожица Уорън пред нашата медия.

" Плановете ни с тима са дълготрайни. Всеки може да влезе в елита, да налее пари, и по-късно да изпадне, само че по-важното е Пирин да бъде там, където му е мястото. Правихме селекцията в придвижване и звъняхме на много играчи. Доста от футболистите не желаеха да дойдат в Пирин. За това взехме тези, които бяха съгласни и които преценихме, че могат да ни свършат работа за момента. Мисля, че на фона на тима от предишния сезон в този момент имаме по-добър отбор, който се намира към средата на класирането, тъй че аз персонално регистрирам напредък ".

Г-жа Уорън бе запитана и за благоевградските звезди като Светослав Дяков, Станислав Манолев и Николай Бодуров, които към този момент са към зенита на своите кариери и през последните месеци се говореше интензивно, че управлението ще направи всичко допустимо да ги върне в клуба, с цел да оказват помощ задачата да бъде изпълнена.

" Разбира се, че имаме интерес към тези момчета. Всеки един тим би желал да има футболисти като тях в редиците си, включително и Пирин. Още повече, че те са наши юноши и имат опит и класа, които могат да оказват помощ доста на тима. Ако те пожелаят да се завърнат в клуба, несъмнено, че бихме желали да станат част от нашия план ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР