Силните отбори вкарват късни попадения. Имаме доста добра основа, върху

...
Силните отбори вкарват късни попадения. Имаме доста добра основа, върху
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Силните отбори вкарват късно голове

" Силните тимове вкарват късни попадения. Имаме много добра основа, върху която да надграждаме. Много съм удовлетворен тъкмо от това “, съобщи селекционерът на Англия Гарет Саутгейт след триумфа с 2:1 против Тунис нощес.

„ При 1:1 имахме проект да продължаваме да опитваме да осъществяваме нов гол, само че да не ни заловен на контра. В края имаше напрежение, само че направихме точните неща и взехме верните решения. Победата ни се дължи навръх това. Имахме и нужните водачи на терена. Говорихме си, че би трябвало да търсим успеха, без значение какъв брой време остава до края. Имахме огромно количество голови положения. През втората част още веднъж контролирахме играта, само че показахме самообладание.

Все още имаме много работа. Знаехме, че Тунис ще бъде сложен тест за тима. Срещу Панама също ще бъде комплицирано, само че по много друг метод. може да се насладим на триумфа и се надявам, че и почитателите, които са вкъщи, също ще създадат това. Най-важното е, че показахме, че сме дружно и сме задружни.

Хари (Кейн) е един от най-хубавите нападатели. Радвам се за него, тъй като имаше въпроси към него дали ще се разпише на това международно състезание. Реализира хубави попадения. Чувства се горделив, че води тима на този шампионат ", добави наставникът.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР