Силните изяви на Матей Казийски в италианския шампионат не остават

...
Силните изяви на Матей Казийски в италианския шампионат не остават
Коментари Харесай

Матей Казийски - номер едно в Италия за февруари

Силните изяви на Матей Казийски в италианския шампионат не остават незабелязани. Императора, както е именуван на Апенините, дойде в " Калцедония Верона " през декември. Оттогава българският посрещач е водач на отбора. Не е изненада, че получи премията за най-хубав волейболист за февруари в Италия.

През въпросния месец Казийски изигра 3 срещи в Серия А1, в две от които беше определен за MVP. В дуелите отборът записа два триумфа, единият от които беше по-емоционален за родния волейболист. Той порази някогашните си работодатели от " Тренто " след петгеймов маратон, записвайки 24 точки.
Феноменален Казийски посече " Тренто " в зрелищен мач Българският волейболист оказа помощ на "Верона " да победи някогашния му отбор
През февруари Казийски се регистрира с общо 47 точки за своя " Калцедония Верона ", който се намира на шеста позиция в италианския хайлайф, три кръга преди края на постоянния сезон. Мястото на отбора в плейофите е несъмнено. Шансовете за качване по-нагоре в класирането обаче са минимални.

Призът на Императора ще бъде връчен минути преди началото на срещата от 24-ия кръг на шампионата с " Вибо Валентия ", където играе и Тодор Скримов.

Българското дерби ще имате опция да наблюдавате в неделя от 19 ч. директно на уеб страницата btvnovinite.bg гратис и без регистрация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР