Силни емоции имаше за Николета Лозанова през последния уикенд. Най-известната

...
Силни емоции имаше за Николета Лозанова през последния уикенд. Най-известната
Коментари Харесай

Башар Рахал на помощ на Николета в Кипър

Силни страсти имаше за Николета Лозанова през последния уикенд. Най-известната плеймейт звезда на България, която ще дебютира като актриса в българския филм „ Привличане ”, получи незабавна помощ от продуцента на лентата Башар Рахал.

Красавицата трябваше да озвучи своите реплики във кино лентата, само че нямаше по какъв начин да пристигна в студиото в София. Специално за нея бе наето такова в кипърската столица Никозия, където Николета се намира сега. Башар от разстояние уредил всички детайлности: озвучител, сюжет, музикално оформление и повсеместен комфорт, с цел да може Лозанова да влезе оптимално в своята роля. Продуцентите пазят в строга загадка коя е Николета в „ Привличане “. Това ще стане ясно от 23.02, когато филмът потегля по кината в цялата страна.

За да бъде безусловно съвършена в своето осъществяване обаче, Николета доста държала да получи най-точни упътвания. Поради тази причина Рахал самоуверено влезнал в ролята на режисьор и се притекъл на помощ, разигравайки етюди и споделяйки техники от американската актьорска школа. Цялата обстановка се разиграла пред смаяните погледи на посетителите на известно столично заведение, където в този миг артистът обядвал.  В последна сметка записът минал идеално и сега Николета се е отдала още веднъж на заслужена отмора в безоблачен Кипър.

Ролята в „ Привличане ” ще е първият кино дебют на Николета Лозанова, която мощно се вълнува за присъединяване си. Тя е сигурна, че ще изненада освен хилядите си почитатели, само че и критиците, които жадно чакат да ревизират артистичната ѝ заложба. Хубавицата даже обмисля да хване полет за София за формалната премиера на 19 февруари в кино Арена, Bulgaria Mall.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР