Силни думи по повод най-новата песен на 100 кила отправи

...
Силни думи по повод най-новата песен на 100 кила отправи
Коментари Харесай

Мишо Шамара откровено за новата песен на 100 кила: Няма лошо в кючека, ама трябва да работиш с Пеевски, за да си известен!

Силни думи във връзка най-новата ария на 100 кила насочи варненският рапър Мишо Шамара, упреквайки сътрудника си в основаването на откровена чалга и близки връзки с Пеевски. Това стана ясно от обява в " Телеграф " и коментар на варненеца във фейсбук. 

" Новият рап звучи като румънска чалга. Последната ария на 100 Кила е заплашителен кючек. Изключително доста скърбя, че мои наследници, които съм ги учил да вършат музика, поради това, че нямат контакт с мен, вършат кючеци и щракат с пръсти. Очаквам да запишат ария с Цеца. Няма неприятно в кючеците, да напишат, че са такива реализатори, тъй като другояче излагат всички останали в сектора “, отсече рапърът пред " Телеграф " и добави, че Димчо е от дребното реализатори в сферата, които в действителност са читави и натъртват на уличното звучене.

След силного изявление във вестника се появи заглавие " Мишо Шамара попиля 100кила! " и рапърът още веднъж реагира в обществените мрежи, като уточни каква е повода сътрудника му да е толкоз прочут в последно време.

Ето какво написа:

 



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР