Силни бури в сряда вечерта и през нощта срещу четвъртък

...
Силни бури в сряда вечерта и през нощта срещу четвъртък
Коментари Харесай

Бури и дъждове в Румъния, времето остава нестабилно и следващите дни

Силни стихии в сряда вечерта и през нощта против четвъртък нанесоха вреди и провокираха проблеми на доста места в Румъния, в това число в столицата Букурещ, оповестява осведомителният уебсайт Зиаре, оповестява Novini.bg.

``
реклама

През миналата нощ в румънската столица вилня стихия, която провокира проблеми с трафика в ранните часове на деня. Паднало дърво нанесе вреди на два автомобила, наводнени бяха улици и къщи, а доста от светофарите в Букурещ не работеха сутринта.

Жители на румънската столица споделиха в обществените мрежи, че са се събудили изплашени от мощни трясъци.

В град Корабия, окръг Олт (южна Румъния), стихия събори доста дървета и стълбове, а влизането в града бе блокирано, оповестява в. " Адевърул ". Силният вятър в Корабия събори 22 дървета, три стълба и рекламно пано. Местните управляващи изстреляха ракети против градушка, с цел да лимитират вредите.

Румънските метеоролози предизвестиха, че времето ще остане несигурно и през идващите дни.

Силни стихии вилняха в Румъния и при започване на седмицата, напомня Зиаре. В град Залъу в северозападната част на страната, единствено за 15 минути мощна градушка с величина на яйце унищожи коли и покриви.

Във Вишеу в региона Марамуреш реки излязоха от коритата си и наводниха пътища и стопанства. Много улици, дворове и изби бяха наводнени и в град Решица, окръг Караш-Северин, вследствие на вчерашните дъждове, показва Зиаре.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР