Силната игра на Борусия (Мьонхенгладбах) на чужд терен продължи и

...
Силната игра на Борусия (Мьонхенгладбах) на чужд терен продължи и
Коментари Харесай

Борусия отново показа мощ далеч от дома

Силната игра на Борусия (Мьонхенгладбах) на непознат терен продължи и при визитата на Херта (Берлин), извоювана с 4:2. С тази победа от 12-ия кръг на Бундеслигата отборът се изкачи до трето място, възползвайки се от обстоятелството, че Борусия (Дортмунд) и Хофенхайм не съумяха да вземат своите срещи.

" Жребчетата " по този начин " запрепускаха " на " Олимпиащадион ", че до 20-ата минута към този момент водеха с 3:0 след попадения на Ларс Щиндъл (5'), Торган Азар (14'-дузпа) и Рафаел.

Домакините обаче не развяха бялото знаме и скоро по-късно Ведад Ибишевич (28') понижи на 1:3. Атаките продължиха и още по-интересно стана в 71-ата минута, когато Мичел Вайзер върна още един от головете. Интригата обаче изтрая единствено още шест минути, тъй като някогашният нападател на Херта Рафаел вкара за 4:2 в интерес на Борусия. Това към този момент пречупи духа на домакините и срещата се доиграваше.
Relief > Joy #fohlenelf #BSCBMG 2-4 pic.twitter.com/UysxkF3M02
— Gladbach (@borussia_en) November 18, 2017

Столичани имат единствено три победи от началото на шампионата и разумно са чак на 14-а позиция, като този сезон очевидно не съумяват да се оправят поради присъединяване си в Лига Европа.
Schluss. Das tut weh. Wir verlieren mit 2:4 und belohnen uns nicht für große Moral und große Leidenschaft... #BMGBSC #hahohe pic.twitter.com/60IrXmQ9yn
— Hertha BSC (@HerthaBSC) November 18, 2017

За Борусия огромният тест е след седмица при семейството на Байерн (Мюнхен).

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 12 кръг, събота 18 ноември  Херта (Берлин) 2:4краен резулат  Борусия (Мьонхенгладбах)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР