Силна вяра в себе си, усмивка на лицето и здрави

...
Силна вяра в себе си, усмивка на лицето и здрави
Коментари Харесай

Русенец извървя 3500-километрова пътека в САЩ с един чифт обувки

" Силна религия в себе си, усмивка на лицето и здрави обувки са нужни на човек, с цел да измине толкоз дълъг и рисков преход, какъвто е 3500-километровата Апалачка пътека в Съединени американски щати ", споделя 32-годишният Петър Ванев от Русе.

Младият мъж минал дистанцията за 109 дни - от края на май доникъде на септември тази година, и то с един чифт обувки, оповестява Българска телеграфна агенция.

" Апалачката пътека е планински преход и минава през 14 щата по източното крайбрежие на Съединени американски щати - началото е в Джорджия, а краят в Мейн ", изяснява Ванев. По пътя младият мъж покорил 92 високи върха.

" Това е едно от провокациите - непрекъснатото нанагорнище и слизане, теренът е доста скалист, хлъзгав и с оголени корени. Въпреки това изминах прехода с един чифт обувки. Средностатистическите пътешественици употребяват сред четири и пет чифта обувки, само че аз си сложих моя персонална идея и с непримиримост съумях да измина тези 3500 километра ", изяснява Ванев, който е ученик на математическата гимназия " Баба Тонка " в Русе.

 Обувките на пътешественика
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР