Силна волейболна подкрепа ще има за атлетите ни в Доха.

...
Силна волейболна подкрепа ще има за атлетите ни в Доха.
Коментари Харесай

Силна волейболна подкрепа за атлетите ни, сменят стаята на Тихомир Иванов

Силна волейболна поддръжка ще има за спортистите ни в Доха. Целият отбор на “Ал Арабия ", където през новия сезон ще играе някогашният национал Валентин Братоев счита да участва на надпреварите. Собственикът към този момент е обезпечил билети за състезатели и треньори.

Братоев от една седмица е в Катар, като сега всички минават медицински прегледи и стартират тренировки. Валентин и брат му Георги бяха от тези, които бяха извадени от националния тим преди европейското състезание.

В Доха на 30 септември идва и легендата на волейбола Любомир Ганев, който също ще участва на международното състезание, което стартира в петък. Първи от нашите излизат Мирела Демирева и Георги Цонов. Мирела би трябвало да преодолее 194 см за край в скока на височина, а на Цонов нормата е 17,10 м в тройния скок.

Иначе домакините не престават да са в много безредно положение, което кара всички да се чудят по какъв начин ще се оправят със международно по футбол, откакто объркват такова по лека атлетика.

Настаняването на един тим продължава цели 2 часа. Шофьорите не познават Доха и непрекъснато търсят нещо в интернет.

Състезателят ни в скока на височина Тихомир Иванов се оказа в стая, която евентуално е била някакъв кулоар в предишното, само че бързо бе изместен в друга.

При настаняването се получи и първата травма в отбора ни. Д-р Валентин Димитров стъпи на погрешно и е с навехнат гален.

“24 часа”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР