Силна подкрепа от жители на Карнобат, народните представители от ГЕРБ,

...
Силна подкрепа от жители на Карнобат, народните представители от ГЕРБ,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Карнобат Владимир Крумов получи силна подкрепа от своите съграждани

Силна поддръжка от поданици на Карнобат, народните представители от ГЕРБ, както и от претендентите за кметове от област Бургас получи Владимир Крумов. Като претендент за кмет на Карнобат пред цялостния площад в центъра на града, той показа акценти от програмата за ръководство и екипа си от съветници, с който застава зад нея.

Събитието почетоха бургаските депутати Галя Желязкова, Ася Пеева и Диана Саватева, ръководителят на парламентарната Комисия по земеделието и храните Мария Белова, претендентите за кметове на Бургас, Поморие и Сунгурларе – Димитър Николов, Иван Алексиев и Георги Кенов.

„ Времето в Карнобат е спряло и това алегорично го демонстрира неточният часовник тук, на централния площад. 12 години е задоволително, дано обшината се развива „ на висока скорост “. Да обновяваме учебни заведения и детски градини, спортни площадки и футболни стадиони, да оправим крайните квартали като „ Възраждане “ да вземем за пример “, безапелационен бе Владимир Крумов.

Той акцентира, че огромната му цел е цялостна смяна в качеството на живот в Карнобат с съответна стратегия от обрисувани цели. „ Подкрепете ме и няма да ви подведа, тъй като аз съм с вас и един от вас – гражданин на този град. 4+3 е равно на 7 дни в седмицата работа, работа, работа за бъдещето на Карнобат. Защото с цел да има смяна, няма време за отмора и тичане от отговорност “, съобщи претендентът за кмет пред съгражданите си.

„ След седмица ще бъдете изправени пред значим избор за бъдещето развиване на града ви. Владимир Крумов е деятелен, млад и упорит човек, който желае да развие Карнобат. Повярвайте му и застанете зад него. На 27 октомври с бюлетина номер 43 подкрепете индивидът, който може да донесе смяната в Карнобат “, съобщи бе Иван Алексиев.

Подкрепата си даде и Георги Кенов, който родом е от Карнобат и огромна част от професионалната си реализация е осъществил в града: „ Дълги години работих в Общинската болница за хората на Карнобат. Ние сме прилежащи общини и се надявам да имаме опцията да си оказваме помощ, да надграждаме постигнатото. С огромната сила, която имаме всички ние от ГЕРБ като екип, смяната може да се случи - нов стандарт за община Карнобат “

„ Познавам Владимир Крумов от дълго време от работата му като заместник-областен шеф и имам добър взор, той е осведомен е с всички провокации и проблеми в региона, само че и в Карнобат най-много. Със сигурност е подготвил амбициозна стратегия за развиването на Карнобат – строителство на спортна зала, ремонт на всички учебни заведения и пенсионерски клубове, рехабилитиране на пътни сектори. Подкрепете листата му за общински съветници – дано този завършек на региона от работливи и положителни хора да се развива, да има успокоение за възрастните и благоприятни условия за младите фамилии и подрастващите генерации “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и претендент за нов кметски мандат в Бургас Димитър Николов.

В празничната стратегия на събитието взеха разнообразни фолклорни сформира, както и спортни клубове с демонстрационна стратегия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР