Силна неприятна миризма притесни почти цяла София. Източникът на задушливия

...
Силна неприятна миризма притесни почти цяла София. Източникът на задушливия
Коментари Харесай

Ароматизатор за пропан-бутан обгази столицата

Силна неприятна миризма тормози съвсем цяла София. Източникът на задушливия газ са варели на пункт за вторични първични материали. Те са съхранявали вещество, което се употребява за ароматизатор за пропан-бутан. 

Както заяви мощна задушлива миризма се носи в съвсем цяла София и провокира суматоха.

На място са пристигнали екипи на пожарната, няма заплаха от гърмеж. От Министерство на вътрешните работи оповестяват, че здравето на хората не е застрашено. 

" В пункт за вторични първични материали на Гара " Север " са мачкали варели в които се оказва, че има незнайна течност. На място са гражданска отбрана, пожарна, екоравновесие.

От гражданска отбрана са почнали да предизвестяват детските градини и учебни заведения е региона да не се отварят прозорци, тъй като има приключване на газ. За на открито наставления към момента не са дадени, в очакване са ", написа Кристина Гахова във фейсбук групата " Надежда - моят квартал ".

Миризма на газ е открита до столична детска градина в кв.   " Военна рампа " в столицата, няма заплаха за хората, оповестиха от Министерство на вътрешните работи към 14,15 чада в петък.

Установено е, че наоколо е имало дружество за преправка на вторични първични материали. Миризмата е излязла от два контейнера, като веществото в тях се назовава " маркер ", само че няма нищо общо с пропан-бутан. Миризмата е усетена в кварталите " Надежда ", " Орландовци " и " Военна рампа ", прецизират от Министерство на вътрешните работи, въпреки че столичани и от други квартали подадоха сигнал за задуишлива миризма.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР