Силна миризма на газ в района на театър София вдигна

...
Силна миризма на газ в района на театър София вдигна
Коментари Харесай

Стъклена бутилка с препарат е причинила силната миризма край театър София

Силна миризма на газ в региона на спектакъл " София " подвигна на крайник полиция и Столична община. Движението в региона хора беше лимитирано. Два часа след подаването на сигнала стана ясно, че повода не е теч на газ, както в началото беше оповестено.

Източникът на миризмата се оказва, че е стъклена бутилка с препарат, чиято миризма наподобява на тази на пропан бутан. Предполага се, че част от препарата е изхвърлен в шахта, а останалата дружно с бутилката е изхвърлена в резервоар да разделно събиране на боклуци. От общината увериха, че не става дума за приключване на газ, тъй като този регион не е газифициран. Въпреки това хората, живеещи в региона, не бяха допускани часове наред до домовете си поради ограничения за сигурност.
Красимир Димитров, дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита ": Има сигнал за пропан бутан и миризма, която е остра, задушлива, която е към шахтите, към резервоар за разделно събиране. Бонка Василева, и.д. кмет на регион Оборище: Изхвърлен е отпадък, боклук, който е надлежно препарат, който дава миризмата на газта. Излята е най-вероятно една част от наличието в канализацията, тъй че ще има може би във времето, малко по-продължително във време, тази натрапчива миризма на приключване на газ. Красимир Димитров, дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита ": В момента подхващаме ограничения да съберем количеството стъклени бутилки в контейнера, ще бъде извозен на место отвън обитаемото място на СофияБонка Василева, и.д. кмет на регион Оборище: Няма заплаха - което е най-важно да съобщим за жителите и живущите към проблематичната зона - няма заплаха за тяхното здраве.
На място към момента има ограничаващи ленти, само че чиновници на общината и пожарната успокояват, че няма заплаха за хората, които живеят в региона. Те ще бъдат позволени до домовете си незабавно след премахването на контейнера. Въпреки това миризмата ще продължи да бъде усещана още няколко дни.
 Изтичане на газ при спектакъл Изтичане на газ при спектакъл "София ", изтеглят хора
Има приключване на газ в региона на спектакъл "София ". От шахта в региона се е носела мощна миризма на газ. Това наложило намесата на полицията и екипи на Сто...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР