Силна гръмотевична буря се разрази над София в следобедните часове.

...
Силна гръмотевична буря се разрази над София в следобедните часове.
Коментари Харесай

Самолет от Англия за София е бил пренасочен заради силна буря

Силна гръмотевична стихия се развихри над София в следобедните часове. По-рано през днешния ден за малко валя пороен дъжд, съпроводен със ситна градушка. Дъждът спря за малко и по-късно още веднъж заваля, като този път е съпроводен от гръмотевична стихия. Силен удар от гръм раздруса небето над София минути след 18.00 ч. Секунди по-късно той беше последван от няколко по-слаби гръмотевици, които включиха алармите на коли.

Поне два самолета са били пренасочени от Летище София към Варна поради гръмотевичната стихия. Един от полетите е на нискотарифна компания и е бил от Ливърпул до София. Другият полет, също на нискотарифна компания, е идвал от Хамбург. Полет от Милано пък е бил пренасочен към летище Бургас.

По правилник е ангажимент на самолетната компания да придвижи пасажерите до крайната точка на пътешестване. От Летище София прецизират, че няма разстройства в разписанието поради случая./ novini.london

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР