Силите за Украйна постепенно напредват към основната отбранителна линия на

...
Силите за Украйна постепенно напредват към основната отбранителна линия на
Коментари Харесай

Украйна хвърля свежи сили на фронта


Силите за Украйна последователно напредват към главната отбранителна линия на съветските окупационни сили в южната част на страната.

В контранастъплението Украйна разполага с запасите на 10-и армейски корпус на украинските въоръжени сили, както и с танкове и бронирани машини, с цел да реализира прогрес в региона на Работино в Запорожка област.

За това написа The Washington Post, като се базира на свои източници. Отбелязва се, че в началния стадий на контранастъплението на украинските войски при започване на юни силите на 9-и армейски корпус са употребявали новополучената западна техника, само че са понесли загуби.

Освен това руснаците се приготвиха за защита и сложиха минни полета, които забавиха напредването на украинските военни.

Следващата фаза на контранастъплението се основава на офанзиви от страна на пехотните елементи. Украйна се опита да получи преимущество пред съперника благодарение на асиметрични способи на водене на пердах, само че и това не докара до пробив , пишат създателите на материала.

Миналата седмица Украйна реши да изпрати на бойното поле аварийния 10-ти армейски корпус, който разполага с тежка техника от западен вид. Това докара до внезапно усилване на бойните дейности.
 Украйна призна за присъединяване в двете набези против Кримския мост
Украйна призна за присъединяване в двете набези против Кримския мост

Дроновете по Москва приписа на " съветски партизани "

В същото време украински боен, чието име не се оповестява, съобщи, че събитията на фронта могат да се опишат като тежко, само че последователно напредване , което е затруднено от метеорологичните условия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР