Силите за сигурност на Украйна продължават да измъчват невинни хора

...
Силите за сигурност на Украйна продължават да измъчват невинни хора
Коментари Харесай

Мирен гражданин разказа за нечовешки изтезания в Украйна! Рязали кожата му парче по парче

Силите за сигурност на Украйна не престават да изтезават почтени хора в опит да открият нови " терористи " и " сепаратисти ". В обществените мрежи се препредава от човек на човек страшната история на мъж, покорен и изтезаван свиреп.

Това, което той споделя, мъчно може да бъде осъзнато. Като доказателство ползва и фотография:



" Украинските бойци ме изтезаваха, рязаха с ножове от корема ми, ритаха ме по бъбреците. Бях покорен от хора с маски на главата, които ме закараха до летището на Мариупол. След като дойдох, ме закараха в едно помещение, където започнаха с изтезанията.

Удряха ме с шокова полка в региона на сърцето и там, където са белите дробове. Давеха ме. Направо с чувал ме водеха някъде и ми потапяха главата, до момента в който не губех схващане. След всичко ме караха да подписвам някакви документи. Отказах. Закараха ме в камера.

На другия ден ме изкараха назад. Сложиха ми мокра забрадка на лицето и започнаха да ми поливат главата с вода. Започнах да се запъхтявам. А те, с цел да почна да се запъхтявам още повече, ме удряха с електрошок и ме биеха още и още. Удряха ме доста мощно по гърба, изрязваха ми свастики. След това ме боляха бъбреците доста мощно.

След това ме закараха в Службата за сигурност на Украйна под Днепропетровск, там имат полигон на учащите се. Там издевателстваха над нас, хвърляха хората в ями с мръсотия, караха ни да си копаем гробове.

Мъченията бяха ужасяващи, даже не мога да ги опиша с думи. Всичко свърши, когато ни размениха за други и ни пуснаха на независимост. "

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР