Силите, разчитащи, че ще успеят да разрушат Турция чрез манипулации

...
Силите, разчитащи, че ще успеят да разрушат Турция чрез манипулации
Коментари Харесай

Ердоган: Да атакуват икономиката ни, е като да атакуват религията ни

Силите, разчитащи, че ще съумеят да разрушат Турция посредством операции на валутния пазар, доста скоро ще осъзнаят, че проектите им са обречени на неуспех. Това се споделя в обръщението на турския президент Реджеп Таийп Ердоган към народа във връзка празника Курбан Байрам, предава „ Анадолската организация “.
Държавният глава акцентира, че офанзивите против турската стопанска система са толкоз рискови, колкото и похищенията против религиозните обичаи и държавността на Турция.
„ Опитват се да слагат Турция на колене и да я принудят да работи по непознати нареждания “, се споделя по-нататък в обръщението.
В посланието се припомня, че скоро след Курбан Байрам турският народ ще означи 947-ата годишнина от успеха в борбата при Манцикерт през 1071 година. „ От времената на успеха на армията на турците-селджуци над Византийската империя, турският народ неедонкратно се е сблъсквал с провокации и закани, само че е съумял да ги преодолее. Всяка нова офанзива против културата и държавността на Турция по същия метод ще бъде уверено пресечена “, гласи посланието.
Акцентира се вниманието към плануваните тържества на 30 август по отношение на Деня на успеха в Турция.
„ В хода на осуетяването на опита за прелом на 15 юли 2016 година жителите на Турция демонстрираха решителност да защитят с цената на живота си хилядолетното завещание. Срещу Турция бяха употребявани терористични организации и престъпни структури, проникнали в държавните органи, а в този момент употребяват офанзиви на валутните пазари. Но всички тези набези са обречени на неуспех. Главното е единството и сплотеността на Турция “, се отбелязва в документа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР