Силите на руските въздушно-космически сили в Сирия нанесоха въздушен удар

...
Силите на руските въздушно-космически сили в Сирия нанесоха въздушен удар
Коментари Харесай

Русия атакува групировки, планирали саботажи в Сирия

Силите на съветските въздушно-космически сили в Сирия нанесоха въздушен удар по убежища на бойци , подготвящи диверсии в обекти на нефтената и газовата инфраструктура. Това заяви в петък контраадмирал Вадим Кулит, заместник-началник на съветския Център за помиряване на воюващите страни, цитиран от " Интерфакс ".

" Според информацията, получена от Центъра за военна сигурност, екстремисти от противозаконни въоръжени групировки са възнамерявали бойкот в обекти на нефтената и газовата инфраструктура, пътната мрежа и в местата разполагаем на сирийските държавни войски ", сподели Кулит на брифинг. За да предотвратят въоръжени провокации, съветските въздушно-космически сили направиха колективен въздушен удар по разпознати убежища на бойци в пустинята Белая ", сподели той.
 Русия регистрира още нарушавания на Съединени американски щати в Сирия
Русия регистрира още нарушавания на Съединени американски щати в Сирия

Атаки против сирийски територии на западната коалиция

Кулит сподели още, че авиацията на интернационалната антитерористична коалиция, водена от Съединени американски щати,  на сирийското въздушно пространство. " В региона на Ал-Танф бяха регистрирани четири нарушавания за един ден от двойка изтребители F-15 и двойка съдружни щурмови самолети A-10 Thunderbolt ", сподели Кулит.

Припомняме, че това се случва за следващ път през последните месеци. на Запада в Сирия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР