Силистра. В навечерието на Деня на Силистра – Кръстовден, се

...
Силистра. В навечерието на Деня на Силистра – Кръстовден, се
Коментари Харесай

Жени ГЕРБ - Силистра проведоха работна среща с председателя на ЖГЕРБ Ирена Соколова

Силистра. В навечерието на Деня на Силистра – Кръстовден, се състоя работна среща на структурата на Жени ГЕРБ - Силистра с Ирена Соколова – ръководител на ЖГЕРБ. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В срещата участваха доктор Мария Стойчева – общински началник на ГЕРБ - Силистра, Ивелин Статев - член на общинското управление на партията в крайдунавския град, доктор Юлиян Найденов – претендент на ГЕРБ за кмет на Силистра и Денка Михайлова – регионален началник на Жени ГЕРБ.
Ирена Соколова приветства присъстващите и ги срещна с настоящата политическа конюнктура в страната в навечерието на идните локални избори. Тя акцентира значимостта на образуваните политически познания и подготвеност в женския актив на ГЕРБ, както и на насъбрания работен опит, комбиниран с изконно женските добродетели приемливост, самообладание и внимание към потребностите на всеки. Соколова показа, че резултатите от ръководството на премиера Борисов са добавена стойност за европейския авторитет на страната ни.
Председателят на Жени ГЕРБ прикани членовете на структурата за осъществяване на непрекъснат цивилен разговор по главните секторни политики на ГЕРБ и съдействие с неправителствените организации.
Ивелин Статев поздрави дамите за дейното им присъединяване за подобравяне на качеството на живот в област Силистра и ги прикани да продължат дейната си работа в полза на обществото.
Д-р Мария Стойчева акцентира, че партията разчита на експертния потенциал на дамите и че те са потвърдили, че са способни да носят отговорност.
Денка Михайлова обърна внимание на високите резултати и огромната интензивност на структурата на дамите и прикани присъстващите за още по-дейно и мощно наличие в публичния и политическия живот в района.
Кметът Найденов показа акценти от постигнатото през двата мандата и акцентира, че заложените задължения към този момент са част от изпълненото, само че следва още доста да се направи в полза на жителите на цялата община.
Д-р Найденов благодари на дамите от ГЕРБ за тяхната интензивност във всички сфери на публичния живот.
Силистренската конструкция на Жени – ГЕРБ се сплоти към концепцията, че с екипни старания, всеотдайна работа и отговорност към бъдещето на всички жители - ГЕРБ още веднъж ще бъде първа политическа мощ на идните избори за кметове и общински съветници в района и страната.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР