Силистра. Солидарен Великден“ с БСП стигна до всички общини в

...
Силистра. Солидарен Великден“ с БСП стигна до всички общини в
Коментари Харесай

Вяра Емилова, БСП: „Солидарен Великден“ стигна до всички общини в област Силистра

Силистра. „ Солидарен Великден “ с Българска социалистическа партия стигна до всички общини в област Силистра. Инициативата реализирахме взаимно с общинските ръководители на Българска социалистическа партия, посредством която доста хора бяха подкрепени в навечерието на Великденските празници, показа депутатът от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Вяра Емилова. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

В община Силистра козунаци и сладки произведения получиха в ЦСРИ и Дневен център за деца с увреждания. По време на самодейността „ Солидарен Великден “ общинската организация на БСП-Тутракан посети и направи подаяние от козунаци на живеещите в Дома за остарели хора в града.

В община Кайнарджа пакети с артикули бяха предоставени на Дневния център за остарели хора, който се намира в с. Средище. От община Дулово дарението е предопределено за ЦНСТ за хора с психологични разстройства в града. Подаръци за домуващите са планувани и от общинската организация на социалистите в Дулово и от евродепутата Цветелина Пенкова.

В Главиница Българска социалистическа партия подарява на двете ЦНСТ-та за деца и младежи, а в Алфатар дарението е за Дома за остарели хора и на домашния обществен патронаж. В Ситово Българска социалистическа партия подкрепя обществено слаби фамилии.

„ Солидарен Великден “ се провежда по самодейност на Корнелия Нинова – ръководител на Българска социалистическа партия. Кампанията е годишна. Даренията са единствено артикули на български производители, а в Силистренско социалистите показват признателност към ЗК „ Нива – 93 “ за приготвените и доставени Великденски козунаци.

„ Светли Великденски празници! “, пожелават на всички социалистите.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР