Силистра. Двама мъже са задържани при спецакция срещу разпространението на

...
Силистра. Двама мъже са задържани при спецакция срещу разпространението на
Коментари Харесай

Двама мъже са задържани при спецакция срещу разпространението на наркотици в област Силистра

Силистра. Двама мъже са арестувани при спецакция против разпространяването на опиати в област Силистра. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Полицейската интервенция е извършена на 16 ноември от чиновници на бранш „ Криминална полиция ” при районно управление (на МВР) - Силистра.

В хода на полицейските дейности към 12.30 часа по ул. „ Тутракан “ в регионалния град те засекли и спрели товарен автомобил „ Мерцедес “, ръководен от 29-годишен, прочут с престъпни прояви. Водачът бил тестван с техническо средство, което отчело, че кара след приложимост на канабис. Последвала инспекция, при която в автомобила били открити 42.5 грама от същия опиат, а в сателит на лидера – също на 29 години и прочут на полицията, били открити 0.8 грама метамфетамин.

В изискванията на необходимост криминалистите подхванали претърсвания в домовете на двамата мъже. В жилището на лидера в село Айдемир били открити 22.1 грама канабис две електронни везни и два гриндера, а в това на спътника му в село Ситово – 4.9 грама от същия опиат.

Двамата мъже са арестувани за период до 24 часа. Образувани са две досъдебни производства, следствието и документирането на случаите продължава.

В рамките на дни това е втора сполучлива интервенция на силистренските криминалисти против наркоразпространението, откакто в края на миналата седмица бе арестуван различен мъж с огромно количество опиат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР