Силиконовата красавица Джулиана Гани изненада почитателите си с признанието, че

...
Силиконовата красавица Джулиана Гани изненада почитателите си с признанието, че
Коментари Харесай

Джулиана Гани криeла от суеверие, че е бременна, ражда през декември, може да го пишат на бившия й мъж

Силиконовата хубавица Джулиана Гани изненада феновете си с признанието, че е бременна при започване на седмия месец. Блондинката и приятелят й Илиян Найденов чакат първото си дете, само че на нея въобще не й проличава, че е в внимателно положения. Риалити звездата е качила единствено 5 кг и коремът й въобще не бие на очи, видя HotArena.

Откакто се залюби с фитнес инструктора Илиян, Гани съблюдава ревниво здравословен режим на хранене. Навиците, които построила, не се трансформирали и откакто заченала – заран закусвала овесени ядки, а денем наблягала на зеленчуците и чистото месо. „ Не хапвам отпадъци, така и така в тях няма нищо потребно! ”, безапелационна е Джулиана. От началото на бременността си тя е качила единствено 5 кг и даже околните й едвам в този момент разбрали, че скоро ще става майка.  Хубавицата с доста естетични корекции решила да крие щастливата новина от поверие. Тя се страхувала, че неприятни очи може да навредят на нея и на развиващия се живот в утробата й. Решила, че ще заяви новината чак когато бременността й напредне. Очертава се бебето да проплаче за първи път в края на годината и Гани с неспокойствие очаквала появяването му.

„ Дълго време не споделихме с никого, че ще ставаме родители, с цел да запазим щастието от смисъла на живота за себе си! Сега моята прелестна жена навлиза в седми месец и не се постанова повече да прикриваме насладата си! ”, показа бъдещият татко Илиян Найденов.

Бременността на Джулиана протичала умерено, по тази причина през миналите месеци си разрешавала да пътува даже на по-далечни дистанции. Полът на бебето към този момент бил прочут, само че и него бъдещите родители избират да държат в загадка. Гани и обичаният й мъж се сгодиха при започване на годината във Виена. Блондинката получи пръстен с елмаз от приятеля си и показа, че това е най-щастливият ден в живота й. Тогава тя се направи на доста сюрпризирана, само че за всичките й фенове бе ясно, че от дълго време напира за втора женитба. Докато обядвали в прочут ресторант с луксозна панорама към града, Илиян паднал на колене и извадил кутийката с диаманта. Запознати издават, че фитнес треньорът не се стискал и се изръсил с 10 бона, с цел да зарадва капризната си половинка. Предварително помолил един от сервитьорите да снима предлагането, с цел да може след това да пусне видеото в обществената мрежа, написа " Уикенд ".

„ Любов моя, в действителност не чаках! Останах без думи...Ти ме одобри такава, каквато съм  - с моите странности и лудости! Обичам те, обичам Виена и няма да не помни този миг! Да, да, да! ”, написа превъзбудената Гани. По думите й втората й женитба трябвало да бъде грандиозна, тъй като първия път се омъжила на загадка и скромна гала, та в този момент желала да компенсира и да предложения доста посетители.
Риалити звездата от „ ВИП Брадър ” има един провален брак зад тила си, който завърши драматчино. Бившият й брачен партньор Станимир Ташев избяга в чужбина и дълго време отхвърляше да подпише документите за бракоразвод. Понеже въобще нямал желание да се яви в правосъдната зала, му бил назначен длъжностен юрист и делото ще се задвижило в негово неявяване.  Ташев се покри в Англия малко след разлъката с Джулка и от този момент не се знае какво се случва с него  

Блондинката твърди, че с Ташев се разделили в доста неприятни връзки,

само че той до последно се надявал, че ще се съберат. След като  му посочила вратата, Станимир хванал самолета за Лондон и заплашил силиконката, че ще съжалява за избора си. Обадил й се от летището и декларирал, че й дава финален късмет да се върне при него. Гани обаче го натирила и в този момент е безапелационна, че настоящият й сътрудник Илиян е доста по-добър във всяко едно отношение.

„ Истината е, че аз устоях Станимир от самото начало. С бащата на детето ми не е по този начин. Той разполага с задоволително финансови средства, тъй като има личен бизнес, създател е на една от най-популярните книги за детокс, има упоритости да се развива. Когато вървим по почивки, аз не изваждам и лев от личния си джоб, всички разходи ги поема той. Не съм го молила, нямам проблем и сама да си заплащам сметките, само че правя оценка жестовете, които Илиян прави за мен ”, споделя едрогърдата русокоска. Оказа се обаче, че сега Джулиана е изправена пред ново съществено тестване. След дългия и непосилен бракоразвод със Станимир, хубавицата ще би трябвало да потвърждава кой е татко на детето й. Според Семейния кодекс, 300 дни след развода бебето се води на някогашния брачен партньор, при изискване, че майката не е встъпила в нов брак.

Засега Джулката не е оповестила, че е подписала повторно

и по тази причина с цялостно право първият й мъж може да претендира, че е татко на детето. Според член 61, алинея 1: „ Съпругът на майката се счита за татко на детето, родено по време на брака или преди приключването на 300 дни от неговото преустановяване ". Според идната алинея 2, „ в случай че детето е родено преди да са изтекли 300 дни от прекратяването на брака, само че откакто майката е встъпила в нов брак, за татко на детето се счита брачният партньор на майката от новия брак ".  Джулиана Гани се разведе след дълъг развой едвам тази година, а към този момент е бременна в седмия месец, тъй че 300 дни, както изисква законът не са изтекли. Остава да забележим дали тя ще се омъжи скоростно с Илиян Найденов, с цел да не бъде помрачено щастието им от досадни юридически процедури.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР