Силиконката пристигна в компанията на своя любим – фитнес инструктора

...
Силиконката пристигна в компанията на своя любим – фитнес инструктора
Коментари Харесай

Джулиана Гани като холивудска звезда на парти на Playboy


Силиконката дойде в компанията на своя обичан – фитнес инструктора Илиян Найденов, в стилна публична черна рокля, дело на дизайнера Борче Ристовски. Огромното деколте разкриваше премного от силиконови прелести на Джулиана и оставяше освен мъжката половина от публиката без мирис.

На фона на останалите плеймейтки, които дефилираха по време на шоуто, Джулиана изпъкваше с невероятната си визия, жанр и класа, за което отнесе и безчет похвали.

Явно и хубавицата се е чувствала повече от добре в личната си кожа, тъй като под фотоси от събитието, оповестени в обществената мрежа написа: „ Снощи беше незабравимо, а аз се усещах секси, нежна и грациозна. Общо взето 3 в 1:) “ Припомняме, че това е втората корица на Playboy, която звездата ще украси. Миналата година през април изкусителката изгря на юбилейното юбилейното издание на списанието, единствено месец преди то да означи 15-ата годишнина в България. Многобройните почитатели на моделката към този момент са нетърпеливи да видят новия брой на списанието, в което тя сигурно е захвърлила всички задръжки, вярна на своя провокативен темперамент.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР