Силиконката Кристин Каменова отчете нов успешен удар във вратата на

...
Силиконката Кристин Каменова отчете нов успешен удар във вратата на
Коментари Харесай

Кристин Каменова С Нов Удар: След Дубайската Приказка Заби Израелец

Силиконката Кристин Каменова регистрира нов сполучлив удар във вратата на мъжете, видя Secret.bg. Изкусителката още веднъж е влюбена в мъж от Изтока, само че този път от Израел.

След неуспеха на дубайската си приказка, която я направи извънредно известна, Кристин е безапелационна, че повече няма да разгласява фотоси с гаджетата си, както и да загатва техните имена.

За новия мъж в сърцето й се знае малко, само че е несъмнено, че е млад и доста богат. Изпълнява й всяко предпочитание, като в последните дни Каменова се тагва в обществените мрежи от терминалите на интернационалните летища и качва фрагменти от 5-звезден хотел в израелския град Ейлат.

Моделката се фука и с няколко чифта нови слънчеви очила от първокласен бранд, струващи по няколкостотин евро.

Припомняме, че преди година палавата русокоска се прочу с неповторимата си дубайска приказка. В народен ефир призна, че е изтеглила заем за гърди и екскурзия до Дубай, където среща тогавашното си гадже Мохамед. След като разкрива връзката си с него в медиите, голям брой родни златотърсачки го нападнаха. Това е повода този път Кристин да държи езика зад зъбите си.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР