Силиконката Джулиана Гани се преориентира към музикалната сцена.За новото си

...
Силиконката Джулиана Гани се преориентира към музикалната сцена.За новото си
Коментари Харесай

Джулиана Гани става певица

Силиконката Джулиана Гани се преориентира към музикалната сцена.

За новото си амплоа русокосата изкусителка се похвали с фрагменти от звукозаписното студио. „ Очаквайте скоро “, намигна тя на почитателите си.

Пеенето в действителност не е непознато за Гани. Тя е приключила музикално учебно заведение с профил „ Поп и джаз пеене “, след което е сменила посоката с „ Икономика на туризма “ в Пловдивския университет.

„ Цял живот бях учила единствено музика и нищо не разбирах “, изповяда се по време на присъединяване си във „ Вип Брадър “ тя. Мис Силикон 2013 е добавила в актива си и магистратура - „ Европейски планове “.

Междувременно стана ясно, че Джулиана е подготвена за втора женитба. Дни след раздялата с сегашния й брачен партньор – фитнес инструктора Станимир Ташев, тя към този момент е в сериозна връзка с негов сътрудник – Илиян Найденов. Към момента двамата са си подарили сантиментална екскурзия до испанския курорт Марбея. Малката Джулка, както назовават Гани след престоя й при Големия брат, е безапелационна, че в случай че получи предложение за брак - няма да се поколебае и ще се съгласи.

Източник: monitor
Снимка: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР