Силиконката Джулиана Гани съобщи, че е бременна в седмия месец.

...
Силиконката Джулиана Гани съобщи, че е бременна в седмия месец.
Коментари Харесай

Джулиана Гани взриви ефира със страхотна новина

Силиконката Джулиана Гани заяви, че е бременна в седмия месец. Това се случи по време на лайфа на шоуто " Маскираният артист " по Нова. Блондинката се оказа един от маскираните участници в облика на Коконата.

Новината, че с приятеля й Илиян чакат първата си рожба пристигна като гръм от ясно небе. До момента миската не е давала мотиви даже да се допуска, че е бременна. По време на представянето си в " Маскираният артист " тя извърши песента на Мадона Justify My Love. След като смъкна маската си, известният български модел показа: „ Най-трудно за мен беше да опазя тайната, че съм в седмия месец. “

Трима от детективите – Ники Кънчев, Мария Илиева и Гала – съумяха да разкрият кой се крие под маската на КОКОНАТА, откакто деликатно следиха представянето й на сцената и показаните улики. Ключов детайл за разкриването на самоличността на Джулиана Гани се оказа разпознаваемият й глас. Маската на Коконата е втората, която бе свалена на блестящата сцена на шоуто, след тази на Пауна. Миналата седмица зрителският избор отреди известният български кулинар Иван Звездев пръв да напусне “Маскираният артист ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР