Силиконката Джулиана Гани е на път да роди второто си

...
Силиконката Джулиана Гани е на път да роди второто си
Коментари Харесай

Второто дете на Джулина Гани ще се казва Кай, ето на кого го кръщават

Силиконката Джулиана Гани е на път да роди второто си дете. Терминът е за началото на януари идната година, като с бащата служителя на реда Теодор Гецов, освен тръпнат в очакване на щастливото събитие, само че и към този момент са избрали име на упования правоприемник.

Силиконката до последно хвърля прахуляк в очите, че нямат концепция за името му и че то ще си пристигна със самото раждане, само че истината е, че това към този момент е решено. „ Галерия ”научи, че по първични планове влюбените желали наследникът им да се споделя Доминик, само че защото името не съдържа писмен знак от тези на нейните и родителите на Тед, седнали да умуват друго название на предстоящото бебе.

Така в действителност се стигнало до концепцията мъникът да се споделя Кай. Първата писмен знак е на майката на Джулката, която е Екатерина, само че всички я назовават на малко име  - Катя . Последната писмен знак „ й “ пък е по линия на родителите на Теодор, описват източниците ни.

Кай идва от гръцки език и значи „ Роден на земята “. До избора на трите букви, Гани се е допитала и до астролог, който я уверил, че изборът на Кай е повече от подобаващ, предвещава упоритост, импулсивност,  развита вътрешен глас, добрина, деловитост и откровеност.

Всьщност Кай значи доста разнообразни неща на доста разнообразни езици. На японски - океан, черупка, а на китайски значи триумфиращ.  На баски (етническа група в Испания и Франция), кай значи пристанище, а на шведски - радвайте се. От тайландски се превежда – пиле.

Гани към този момент спретна бейби шауър, като го направи медийно събитие. Въпреки че до последно криеше втората си бременност, тя реши да направи бебешкото празненство посредством ефира на „ Шоуто на Цитиридис ”.  Наши иэточници обаче описаха, че персоналният празник се е повторил и то точно на света Екатерина - 24 ноември, когато е и именния ден на майката на Джулката. Събитието е минало в безусловно стеснен фамилен кръг.

Припомняме ви, че Гани към този момент има един наследник - З-годишният Давид , който е от несполучливата й връзка с фитнес инструктора Илиян Найденов.

„ Давид е пламъчето в очите ми и смисълът на живота ми. В това малко създание е събрана толкоз доста обич... и всеки ден ме учи какво е същинското благополучие. Това не е инцидентно - Давид значи „ обичан “. Тъй като това име се загатва в Библията, може да се допусна, че той е обичан от Бога. Дано! Да имаш, сине, най-големият подарък,  който може да получиш от ориста. Слънчице, обичам те! “, споделяла е Гани .

В края на 2022-ра, тя ще отпразнува третия рожден ден на първата си рожба.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР