Силиконката Анджелина Атанасова днес прилича на жива кукла Барби, но

...
Силиконката Анджелина Атанасова днес прилича на жива кукла Барби, но
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Известна плеймейтка и чалга певица лъсна без грим и екстеншъни! Ще я познаете ли?

Силиконката Анджелина Атанасова през днешния ден наподобява на жива кукла Барби, само че вижте я единствено по какъв начин е изглеждала преди!

На много любопитни фрагменти на плеймейтката с мераци за фолк певица Анджелина се натъкна HotArena. Русото прелъщение през днешния ден разтуптява мъжките сърца. Но обстановката е била радикално друга преди всички корекции, на които се е подложила Атанасова. И с просто око е очевидно, че тя много модифицирана. Но разликата сред преди и в този момент е напряко потресаваща!

На архивните фрагменти от преди 4 години Анджелина е единствено 17 и наподобява на средностатистическа тийнейджърка с почтено изражение и визия, която не се набива на очи. Косите й още веднъж са руси, само че много по-къси поради неналичието на екстеншъните, които гордо развява през днешния ден.

Освен това, бюстът и устните на младата Атанасова са къде-къде по-незначителни от днешните си размери. Тоновете грим, които през днешния ден русокоската клепа по лицето си, с цел да се снабди със " звездна визия ", тогава са били непозната територия за нея.

Със сигурност, в случай че не знаете, че е тя, няма да съумеете да разпознаете русото прелъщение на фотосите от преди години. Видимо е, че и тогава е имала своя сексапил. Най-вече поради усмивката си, която през днешния ден е мъчно човек да очевидно посред всички други пози. А по какъв начин се е стигнало до тази коренна смяна за толкоз малко време, единствено тя си знае!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР