Силен взрив избухна малко след 11:30 часа на територията на

...
Силен взрив избухна малко след 11:30 часа на територията на
Коментари Харесай

Силен взрив избухна в завод „Арсенал”

Силен гърмеж избухна малко след 11:30 часа на територията на цех „ Арсенал “ в Казанлък. При случая няма потърпевши служащи, с помощта на обстоятелството, че работните пространства са отдалечени едно от друго.
Взривът е станал в едно от индустриалните пространства на цех 3, който се занимава главно с химически производства, оповестиха представители на завода.
В резултат на гърмежа са нанесени съществени материални вреди по индустриалното помещение. Започнало е досъдебно произвеждане, на място са органите на Прокуратурата.
Това е вторият случай на територията на Завод 3 за последните три седмици. Предходният бе местен и без съществени материални вреди.
Сериозен случай, също с химически производства на територията на „ Арсенал “ избухна на 11 март тази година, в Завод 4, който се намира в региона на Мъглиж. Тогава при избухналия гърмеж, бе подравнен със земята цялостен склад с продукция. Вследствие на гърмежа тогава бе формиран огромен кратер.
Тогава пострадаха общо 6-тима служащия, двама от които настанени в болница за лекуване. След гърмежа за две седмици бе разхлабен колектива на целия цех 4. Работата по възобновяване на вредите от този гърмеж още продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР