Силен трус предизвика паника в Тирана и Дуръс. Земетресение с

...
Силен трус предизвика паника в Тирана и Дуръс. Земетресение с
Коментари Харесай

Силно земетресение предизвика паника в Тирана

Силен трус провокира суматоха в Тирана и Дуръс. Земетресение с магнитуд 5,4 разклати столицата и беше усетено на цялата територия на Албания, оповестяват албанските медии.
Български инженери вършат огледи на постройките в Албания след мощното земетресение Специалистите са разкрили пропуски в документите на огромна част от постройките, както и в качеството на употребяваните материали
Епицентърът е на 20 км северно от град Дуръс, който неотдавна пострада тежко от едно от най-мощните трусове в историята на Албания.

Citizens in #Durres have all come out after the #earthquake!#Earthquake #Albania pic.twitter.com/fGnKRk1KrL
— isamyzyraj (@isanyzyraj) January 28, 2020
Хиляди паникьосани хора изтичаха от клатещите се здания по улиците след труса който стана в 21:15 минути локално време. Засега не се оповестява за потърпевши или материални вреди.
След мощния трус в Албания: Разрушават здания, рискови за живеене Над 11 000 здания бяха развалени при земетресението, а без заслон останаха 3000 души
Преди два месеца трус с магнитуд 6,4 лиши живота на над 50 души и провокира огромни опустошения в Дуръс и градчето Туман. Повече от 3000 души пострадаха, а към 14 000 здания бяха срутени или понесоха вреди.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР