Силен понеделник! 5 полета на Летище Пловдив! Не е много,

...
Силен понеделник! 5 полета на Летище Пловдив! Не е много,
Коментари Харесай

За първи път в историята! Пет полета от Летище Пловдив в един ден

" Силен понеделник! 5 полета на Летище Пловдив! Не е доста, само че в никакъв случай в историята на летището не е имало толкоз полети за един ден ", написа в персоналния си профил във Facebook заместник-кметът на Пловдив Стефан Стоянов. От осведомителното табло, което той е снимал, се вижда, че самолети за Тел Авив, Москва, Франкфурт, Брюксел и Лондон са литнали през днешния ден от аеропорта - нещо, което до момента не се е случвало. Фактът е мотив за наслада, не закъсняха и поздравленията.

Полетът до Шарлероа е най-новият в разписанието на летището. Линията работи от октомври предходната година. От летището осведомят с горделивост клиентите си клиентите си, че разполагат с напълно нов пътнически терминал, който действа от август 2009 година.

В същото време за никого не са загадка и проблемите. Докато тече станалият към този момент прославен конкурс за концесионер на „ Летище Пловдив “, то се разрушава. По пистата са почнали да се прокарват пукнатини сред фугите и има потребност от незабавен ремонт. Финансовото състояние на аеропорта не е по никакъв начин розово, напомня trafficnews.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР