Силен монолог, изпълнен в ефира на неговото шоу, публикува във

...
Силен монолог, изпълнен в ефира на неговото шоу, публикува във
Коментари Харесай

Слави Трифонов публикува силен монолог, за да стигне до всеки и попита: Това засяга ли ни лично?

Силен монолог, изпълнен в ефира на неговото шоу, разгласява във Facebook Слави Трифонов. В него той акцентира, че когато се зададе Коледа, политиците в България като че ли разчитат на положителното въодушевление на хората и прокарват решения, с които ощетяват жителите, оповестява Vihrogon.bg.

„ Министър-председателят лъже! “ и „ Това е тирания, не е народна власт! “, са част от тежките заключения, които прави Слави в своето изявление.

Телевизионният водещ показва няколко решения, които българите би трябвало да одобряват персонално, тъй като засягат както харчените да държавни пари, събрани от налозите на българите, по този начин и техните права.

Слави прави заключението, че единствено за три години България е платила 729 милиона евро санкции в областта на енергетиката, като 77 от тях са единствено последната глоба, обвързвана с отварянето на газопреносната система на монополиста БЕХ. „ Това са милиард и половина лв. наши пари, хвърлени на боклука! “, съобщи той.

 
Трифонов прибави към решенията, ориентирани „ персонално “ към всеки българин опцията да бъдеш задържан скрито за 48 часа, допускането да бъде иззето имущество, добито сякаш по незаконен метод, даже притежателят му да се окаже почтен. Към листата се прибавя и предлагането общинските съветници да не се ревизират за спор на ползи, както и потресаващите разкрития за изразходването на парите, ориентирани към Хитрино след нещастието там.

„ Това визира ли ни персонално? “, пита по-скоро риторично Слави Трифонов, който подсети, че парите, които се харчат от страната не излизат от джобовете на политиците, а на елементарните български данъкоплатци.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР