Силен клип на БТР за Министерство на отбраната дава старт

...
Силен клип на БТР за Министерство на отбраната дава старт
Коментари Харесай

С атрактивен клип на Б.Т.Р. МО приканва младежите да станат войници

Силен клип на БТР за Министерство на защитата дава старт на акция за привличане на военнослужещи в Българската войска.

За да привлекат повече младежи, Министерство на защитата вземат решение да заложат и на рок музиката.

Песента „ Никога преди”, с която групата се включва в акцията е за уверените хора, които знаят накъде желаят да вървят, разяснява пред „ Дарик” създателят й, китаристът на БТР Славчо Николов.

По време на спектакъла „ Бъди войник”, който ще бъде показан на следващия ден в НДК, ще бъдат излъчени мотивационни видеоклипове, снимани в действителна среда на деяние на типовете въоръжени сили – Сухопътни войски, Военновъздушни и Военноморски сили.

„ Всички от групата сме ходили в казарма. Много добре си спомняме този интервал, само че тогава страната беше в напълно друга позиция. Не сме разговаряли с сътрудниците по тази тематика дали би трябвало да се върне казармата, или не. Това, което ние си спомняме от казармата, несъмнено, са радостните моменти и може би 95 % от мъжете, в случай че ги питате за казармата, ще си спомнят тъкмо това. Факт е, че в този момент имаме професионална войска и всеки, който усеща своето място там, би могъл да се осъществя. Неслучайно се стартира тази акция „ Бъди боец “ за набиране на военнослужещи в армията, професионални бойци, както е в доста страни по света, което е ужасно. Това към този момент е персонален избор на самия човек дали да отиде, или не. Аз адмирирам опцията “, добави Николов.

„ Всеки един от нас има дълг към предците си, тези хора, които са дали живота си за това да има страната България, да съществува на картата. Преплетени са доста фрагменти на разнообразни стадии от развиването на нашата страна. Ще могат хората да се насладят от понеделник “, добави той.

Входът за киноспектакъла „ Бъди боец “ е свободен. Началото е в 18:30 ч., мястото –зала 1 на НДК, денят – понеделник 22 октомври. Кампанията „ Бъди войник” ще продължи в страната с разнообразни начинания като учения, надпревари и други.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР