Силен дъжд валя вчера вечерта в София. Минути след 20

...
Силен дъжд валя вчера вечерта в София. Минути след 20
Коментари Харесай

Шофьор на тролейбус свали дете в дъжда, не можело да пътува с колело

Силен дъжд валя през вчерашния ден вечерта в София. Минути след 20 часа дете с велосипед се е качило в тролейбус, с цел да се придвижи на изсъхнало. За случката споделя мъж, който в този миг е пътува в транспортното средство с детето си. Той споделя, че момчето с колелото било на възраст към 15 години. Шофьорът на тролея не реагирал позитивно. Той настоял, че човек с колело, е неразрешено да се вози и младежът би трябвало да слезе.

Вижте цялата история:

„ Не мога да го преглътна и взех решение и тук да го обявявам. Така, през днешния ден към 20:05ч. дружно с моята щерка се качихме в тролейбус номер 2 от спирка " Иван Евстратиев Гешов ". В тролейбуса се качи и момче на към 13-15г. с велосипед. Забравих да загатна, че на открито валеше дъжд. Тролейбусът беше полупразен, само че лидера сподели на момчето да слезе, защото е неразрешено. Влезнах в вербален спор с този чобанин /водача/, че велосипеда не пречи, а на открито вали. Тогава той отхвърли да тръгне, най демонстративно пропусна идващия ни тролейбус 9 и остана на спирката. Момчето сподели, че поради него няма други да страдат и слезе. Но, най трагичното беше, че още една жена се застъпи, до момента в който останалите не споделиха и дума в отбрана на мокрото дете. Съжалявам, в случай че съм Ви отекчил. Вече обаче пост фактум прочетох, че след 20:00ч е позволено да се транспортират колела. Качвам и фотография на доволния от успеха си чобанин, по този начин де лидер.

Пиша и тъжба до ЦГМ, “ написа Галин Пламенов.

„ Аз се оправдавам, че ще изразя обратно на всички отзиви, само че в случай че е неразрешено - възбраните важат за всички. И в случай че този жест му коства работата на водача...сори. Велосипедистът може и да се скрие някъде до момента в който вали. Или да гледа прогнозата другия път,‘ разяснява жена.

„ Велосипедистът е дете на 15 години. И не, никой няма да вземе работата на водача, задето е показал човещина. Отделно, както стана ясно, случката е след 20 часа, когато велосипедите са позволени за транспортиране, а от 2021 година това даже е гратис. Би следвало този да познава разпоредбите на работодателя си, “ отвърна друга.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР