Силен човек в БСП коментира решението за помощта на България

...
Силен човек в БСП коментира решението за помощта на България
Коментари Харесай

Свиленски, БСП: Парламентът намери разумно решение за помощта за Украйна

Силен човек в Българска социалистическа партия разяснява решението за помощта на България за Украйна, което взеха родните депутати.

„ Българският парламент откри едно рационално решение за помощта за Украйна, което дава отговор на упованията на жителите “, сподели пред бТВ ръководителят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

„ Ние бяхме очевидци на разнообразни социологии, които излизаха и посочваха, че българските жители не желаят да изпращат муниции и въоръжение. Това, което се реализира в разговор е в действителност България да не изпраща въоръжение и муниции, а да откликне на потребностите на Украйна, декларирани от нейния президент “, сподели Свиленски.

Той добави, че няма конспирация в връзките в ръководещата коалиция.

Свиленски сподели, че не е имало изключителна среща на ръководството по тематиката.

„ Позицията на БСП, на „ Демократична България “ и на „ Продължаваме промяната “ са ясни и няма смяна на нито една от позициите на партиите “, сподели Свиленски. Той разясни, че доста рядко се взимат решения в зала с повече от 200 гласа.

Свиленски разяснява, че след края на войната взаимоотношенията ни с Русия би трябвало да бъдат в отбрана на националните ни ползи. „ Отношенията ни би трябвало да са в полза на жителите. Никоя страна не би трябвало да се навежда на друга, с цел да реализира своите политически цели “, сподели Свиленски, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР