Силен човек от Продължаваме промяната разкри какъв компромис е изключено

...
Силен човек от Продължаваме промяната разкри какъв компромис е изключено
Коментари Харесай

Гюров, ПП: Не можем да направим компромис с правовата държава

Силен човек от " Продължаваме промяната " разкри какъв компромис е изключено да създадат.

" Показахме, че можем да носим отговорността на ръководството. В комплицираната конюнктура през декември 2021 година ние не избягахме, поехме отговорност и съставихме едно доста комплицирано държавно управление. Показахме, че можем да управляваме рецесиите, в които се наложи да управляваме ". Това съобщи пред БНР Андрей Гюров от " Продължаваме промяната ".

Той акцентира, че ПП няма да прояви диалогичност във връзка с нарушаването на правилата на правовата страна, на геополитическата ориентировка и на цивилизационния избор, който са създали българските жители.

" С това ние не можем да създадем компромис. В последните 10 години България доста мощно съобщи своята самостоятелност в интерес на съветските ползи. Заявяването в този момент, че ГЕРБ имат евроатлантическа ориентировка е илюзия за хората. България съобщи енергийната си самостоятелност и със средствата на българските граждани ГЕРБ построи една тръба, която разреши на Путин да стартира своята война в Украйна ", разясни Гюров, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР