Силата на любовта ще бъде двигател в отношенията между лекарите

...
Силата на любовта ще бъде двигател в отношенията между лекарите
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ ще изненада с нов сезон в нова болница напролет

Силата на любовта ще бъде мотор в връзките сред лекарите в седми сезон на „ Откраднат живот “.
 image2_16x9.png Спечели изкусителни коледни награди с Лили Дрогерие На фокус
Екипът на продукцията към този момент приготвя нов сезон, а фотосите ще се пренесат на друга локация, която ще предложи нови провокации за обичаните герои .

След шест запаметяващи се 6 сезона, 295 епизода с присъединяване на най-големите имена от българските кино и театрална сцена, сериалът ще сложи ново начало за професионалния живот на героите . По този мотив екипът на продукцията разяснява:

„ На финала на сезона Ина Фотева предложи на лекарския екип да я последва в нова болница. Тя ще обезпечи освен нови пространства за експертите, само че и ще даде опция героите да рестартират своя живот. Кой от лекарите е подготвен да направи тази крачка – феновете ще схванат скоро. “

 Откраднат живот NOVA

Най-успешният български медицински сериал ще продължи традицията с трогателен сюжет, впечатляващ актьорски екип и завладяващи медицински проблеми .
 Помощникът за всеки ден, с който ще имаме по-организиран и пълностоен живот Edna предлага Помощникът за всеки ден, с който ще имаме по-организиран и пълностоен живот
През пролетта на 2019 година седми сезон ще се появи под мотото „ Любовта лекува “ , което ще се трансформира в лайтмотив на продължението на вълнуващата история в ефира на NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР