„Силата на кога” на доктор Майкъл Бреус – единствено по

...
„Силата на кога” на доктор Майкъл Бреус – единствено по
Коментари Харесай

Време за четене: да послушаме вътрешния си часовник, за да намерим успеха, или „Силата на кога”

„ Силата на кога” на лекар Майкъл Бреус – само по рода си проучване – трансформира всичко, което мислим, че знаем за триумфа. Някои всекидневни въпроси са лесни: кое е най-хубавото време да обядваме, да вършим секс, да си вземем медикаментите? Други не толкоз: по кое време да желаяме покачване на заплатата, по кое време да напишем разказ? Стига единствено да открием своя хронотип, отговорите ще завалят сами.

Кога за последно сте се чувствали отговорни, че сътрудниците ви са по-продуктивни заран, до момента в който на вас ви трябват няколко кафета, с цел да влезете в темп? А познато ли ви е възприятието да знаете, че би трябвало да си лягате, тъй като ви чака ранно ставане, само че просто да не можете да усетите унесеност до дребните часове?

Повечето препоръки по какъв начин да бъдем сполучливи се концентрират върху това какво би трябвало да вършим и по какъв начин да го правим… само че изцяло подценяват най-важния въпрос – по кое време. Но нови проучвания потвърждават, че има вярно време за всичко, и то е строго самостоятелно. Да знаете и разбирате по кое време функционирате най-добре, а и по кое време другите работят най-добре, ще ви разреши да придвижвате най-хубавите си хрумвания, да сте изобретателни и отворени към нови провокации.

В „ Силата на кога” лекар Майкъл Бреус потвърждава, че е задоволително единствено да работим в синхрон с вътрешния си часовник, с цел да подобрим доста и мигновено възприятието си на благополучие и задоволеност, продуктивността си и качеството си на живот. Но по какъв начин да намерим своя темп?

„ Силата на кога” е неповторима по рода си стратегия за следване на знаците и напипване на вътрешния хронометър, нужен с цел да се синхронизираме още веднъж с естествения ритъм на тялото си. С помощта на минимални промени в дневната си рутина можем да стартираме да слушаме тялото си, да намерим своя часовник и своя метод за справяне с всекидневието и да стартираме да реализираме задачите си. Искате ли просто и ясно решение, което изисква минимално изпитание, само че оптимално ви приближава до щастието и триумфа? Може би то не е просто непостижима фантазия.

 часовник време Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР