Сигурността на външните граници има пряко отношение към общото ниво

...
Сигурността на външните граници има пряко отношение към общото ниво
Коментари Харесай

Борисов разговаря с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел

Сигурността на външните граници има директно отношение към общото равнище на сигурност на Европейския съюз, съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на телефонния си диалог с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в.

Премиерът Борисов посочи, че опазването на границите е измежду главните цели на България и страната ни прецизно извършва своите задължения в тази посока. Българският министър ръководител открои съдействието с турските ни сътрудници, които носят сериозна тежест във връзка с мигрантите.

Борисов моли Европейски Съюз да поддържа отворени каналите за връзка с Турция

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г означи, че Турция се намира в сложна обстановка и е добре когато тази страна, а също по този начин и целият район усещат поддръжката на Европейски Съюз. Министър-председателят уточни, че България е за използването на общ европейски метод към ръководството на миграцията. По думите на премиера е основно да има постоянен баланс сред взаимност и отговорност.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР