Сигурно всички народни представители имат някаква вина, но това предложение

...
Сигурно всички народни представители имат някаква вина, но това предложение
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев : ГЕРБ бламират съдебната реформа

" Сигурно всички народни представители имат някаква виновност, само че това предложение е задоволително, макар че ние още в първия ден вкарахме този механизъм в работата на Народното събрание. ГЕРБ го неодобряваха от самото начало, в този момент тези артистични осъществявания да се свика изключително съвещание, ние сме отворени към това ", съобщи Ивайло Мирчев от Коалицията " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП - ДБ) в студиото на " Денят ON AIR ".

Според него ГЕРБ неодобряват и правосъдната промяна.

" Факт е, че е позор извън да ни показват по този метод, тъй като България е рекордьор по хора, вкарани в листата " Магнитски ". Това е синхрон с всичко това, което Демократична България е правила във времето и акцентите, които ние сме поставяли - по какъв начин да си оправим страната, като първото, което да създадем, е конституционна промяна и да си реформираме правосъдната система ", сподели Мирчев.

" Изслушваме основния прокурор в комисия, идват няколко депутата от ГЕРБ стартират да викат, обикалят по масите, пробвайки се да саботират самото съвещание на комисията. Така основният прокурор не може да бъде изслушан, с общителното подпомагане на депутатите от ГЕРБ Ние нямаме наказан нито един министър за последните 20 години ", уточни още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР