Сигурно всеки познава жена, която си пада по лоши момчета.

...
Сигурно всеки познава жена, която си пада по лоши момчета.
Коментари Харесай

4 признака, че сексът с него може да бъде опасен

Сигурно всеки познава жена, която си пада по неприятни момчета. Те вършат каквото си изискат и не се преценяват с нищо и никого. Може би тъкмо поради това те притеглят вниманието върху себе си като с магнит. Но паралелно с харизмата им те могат да бъдат доста рискови колкото за секс преживявания. От jenata.blitz.bg разкриват четири признака, които издават, че сексът с сходен субект може да се окаже същински смут за една жена.

Добрата вест е, че всичко това си проличава още преди да сте минали към креватните милувки. Ето кои са четирите червени лампички, за които би трябвало да внимавате и които предизвестяват, че интимните милувки с неприятно момче може да са рискови:
Не зачита разпоредбите
При първата и втората среща човек, който прави всичко по метода, по който желае, може да наподобява необикновено прелъстителен. Територията на спалнята обаче е място, където към момента съществуват някои правила. Само си представете, че в случай че нещо не ви харесва или ще ви навреди, подобен мъж просто няма да обърне внимание на вашите думи, продължавайки дейностите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР